19 Ιουλ 2012

Ποδηλατικός Γύρος 3 Ηπείρων για την Ελπίδα!



Μετά από 12000 χλμ σε 3 ηπείρους και αφού έχει διασχίσει 7 χώρες με το ποδήλατό του, ο Ελληνοαυστραλός Τομ Κοκκόρης είναι πλέον στη χώρα μας για το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής του. Σκοπός του ταξιδιού το οποίο χρηματοδοτεί ολοκληρωτικά ο ίδιος ο Τομ είναι να κινητοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο για την συγκέντρωση χρημάτων για το «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο - ΕΛΠΙΔΑ».
Ο Τομ ξεκίνησε το επικό του ταξίδι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας την 1η Απριλίου 2012 από την αίθουσα του Συλλόγου Ζαρακιτών για έναν ποδηλατικό γύρο με καλό σκοπό και αναμένεται να το ολοκληρώσει στις 28 Ιουλίου στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Ο ίδιος ο Τομ αναφέρει ότι βρήκε σκοπό και στόχο να συμβάλει «στην ενίσχυση του αγώνα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και να ενδυναμώσει την ελπίδα τους για ζωή. Ελπίζω να βρω συμπορευτές και συνοδοιπόρους γυρνώντας τον κόσμο και να καταφέρουμε να μαζέψουμε χρήματα για τα παιδιά αυτά. Σήμερα που η Ελλάδα μας δοκιμάζεται σκέφτηκα να ξεκινήσω ένα μεγάλο ταξίδι, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα δοθούν ως δωρεά στο «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο - ΕΛΠΙΔΑ». Η απόφασή μου αυτή ξεκίνησε από τον καλό μου φίλο, Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που με ενημέρωσε για το σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και το τεράστιο έργο της Ερμιονίτισας κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη – Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του Δ. Σ. του σωματείου αυτού, το οποίο έχει ως έργο τη κάθε είδους βοήθεια προς τα καρκινοπαθή παιδιά της πατρίδας μας. Το σωματείο αυτό έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο στην Ελλάδα.»

Οι επόμενοι σταθμοί του ταξιδιού του Τομ πάνω σε ποδήλατο στην ελληνική γη θα είναι:
22 Ιουλίου Καρδίτσα
23 Ιουλίου  Καμμένα Βούρλα
24 Ιουλίου  Καμμένα Βούρλα
25 Ιουλίου Αθήνα
26 Ιουλίου Αθήνα
27 Ιουλίου Κόρινθος
28 Ιουλίου Ερμιόνη
29 Ιουλίου Ρειχέα Λακωνίας

Με σύνθημα «Με το ποδήλατο για την ΕΛΠΙΔΑ», ο Τομ Κοκκόρης, στηρίζει το έργο μας και ζητά από τον κόσμο να ενισχύσει οικονομικά τον Σύλλογο, στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για την ενέργεια αυτή:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με αριθμό 080/480978-54
(IBAN GR 38 0110 0800 000 0804 8097 854 -  SWIFT CODE-ΕTHNGRAA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου